Co tu pisać..hm... forum dla wszystkich ładnych dziewczyn oczywiście. Ogólnie można pogadać o wszystkim.Zapraszam!
Siemanko Ja jestem Artur mieszkam we Wrocławiu, uwielbiam, dziewczyny i sport
)
Jestem troszeczkę Narcyzem, ale wszyscy którzy mnie poznali mnie lubią ) <SKROMNY>
Lubię Justina, Michaela Jacksona itp.)
Mam 17 lat.
Haha, w szkole nigdy nie mówiłeś :O że lubisz dziewczyny ;DD
No ja też lubię jestem o rok młodszy ;p ale nie jestem narcyzem, nie lubię justina, ale jacksona nawet trawię.
Kocham moją deske, ale nie mam warunków do korzystania z niej ;(( a Monia wypowiedz się, czekamy z Arturem ;*** skarbie ;]
Kochane szajbusy moje ;*** jak ja za wami się stęskniłam ;( dziękuje za sms-ik tumu$ku ;** mój kochany ;]
Artur! Nie wyganiaj tomusia!
Arturku mój skarbusiu, dlaczego wcześniej nie załóżyłeś forum?! Jest przyjemnie popisać w miłym towarzystwie, a gdzie moja koffana gosiunia ;****
Zupełnie zapomniałam opisać siebie, a raczej wyrazić w zdaniach;/
Kocham moją przyjaciółkę Gosię - gosiu buziaczki dla Ciebie ;****
Uwielbiam swoich kolegów z klasy - dla was też buziaczek jeden, bo nie zasłużyliście na więcej ;p
Mam 15 lat i lubię gwiazdy POP, mj,bs ;] skrótami, bo jem
ps. musimy się spotkać jutro;] nie piszcie tak dużo sms-ów ;] dziękuje jeszcze raz tomusiek za zaproszenie ;**** jesteś kochany Ale nie wiem co Ci kupić ;( ;/ misia?
Artur nie ciesz się, bo ja i tak dostałem więcej buziaków niż ty
Monia ;**** GOSIA ;****
<kochane moje>
Artur, monia nie jest Twoją żoną ;/
Skarbie, a więc może być misiu ;***
Chodziłam po sklepach ;] znalazłam MISIA w sam raz dla Ciebie ;** Jutro jeszcze idę z Gosią do sklepu, musimy się wystroić na urodzinki ;p
Artur proszę zmienić mi dane personalne !
* Jestem własnością Gosi ;p ;**
Ale, wy sobie lubicie dogryzać XD Nie ma, to jak wielka rodzina ;***
koffam was ;** zakończmy ten temat poznawania się ;[
Dlaczego? pani Moniko, (żal) w ogóle kto założył, to beznadziejne forum? xD
Miło jest popisać, (dramatyczna pauza), ale z normalnymi ludźmi! xDD
A tu takich nie widzę ;> Artur po coś ty mnie tu zaprosił?! xD Jutin... idol? <żal>